Presentació #ÀgoraDigital a la comunitat investigadora de l’UJI

logo logo2

Espaitec, el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) acull aquest dimecres 26 d’abril la presentació del projecte #ÀgoraDigital de comunicació científica transmèdia.

La iniciativa està promoguda per la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) del Servei de Comunicació i Publicacions i compta amb el finançament de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat.

El vicerector d’Investigació i Postgrau, Jesús Lancis, i el director del Servei de Comunicació i Publicaciones, Francisco Fernández Beltrán, presentaran les línies estratègiques d’#ÀgoraDigital i, a continuació, s’obrirà un espai de networking obert a tota la comunitat investigadora de l’UJI per tal d’abordar les potencialitats de la comunicació científica multimèdia en l’entorn digital.

 

Data: 26 d’abril de 2017
Lloc: Espaitec II. Sala multiusos. 2na planta
Horari: De 13 a 15 hores.

Be Sociable, Share!
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Presentació #ÀgoraDigital a la comunitat investigadora de l’UJI

  1. Mercedes Fernández Alonso dijo:

    “Inaccuracies: Axe science hype from social media” Nature 542, 31 (02 February 2017). http://www.nature.com/nature/journal/v542/n7639/full/542031c.html

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*