Relats transmèdia inspirats en #Irta

Paisatges d’alta muntanya, platges del Carib, aurores boreals…. Res més poderós que la identitat, el territori propi. La imatge elegida per les investigadores i els investigadors de l’UJI com inspiració de narratives transmèdia aquest estiu va ser la Serra d’Irta.

Irta-juliol2017b

 

 

A les portes de les vacances, les persones que participem en el projecte de comunicació científica ÀgoraDigital -promogut per la UCC+i de l’UJI, gràcies al suport de la FECYT del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat- ens hem il·lusionat en un repte col·lectiu: crear tot tipus de continguts -textos (divulgació, narrativa, poesia, teatre…), fotografies, música, vídeos, etc- inspirats per qualsevol vessant del Parc Natural de la Serra d’Irta. També seran benvinguts i molt valorats els selfies a Irta!

Tot aquest material concluirà en aquest blog i serà compartit a través de la xarxa social Twitter amb els hashtags #ÀgoraDigital #CiènciaUJI i nomenant @UJI_noticies.

Irta

Parc Natural de la Serra d’Irta.   Foto: Juan Carlos Segarra Soriano

El nostre desafiament: crear relats diversos i compartir-los amb el màxim nombre de persones, col·lectius, institucions… amb l’objectiu d’obrir la #CiènciaUJI a tota la ciutadania i fomentar noves vies de diàleg amb la societat.

De moment, la professora i investigadora Gladys Mínguez ja ha fet la primera aportació amb el text ¿De qué color es el mar? i Emilio Sáez, ho ha fet a través de Twitter, compartint fotografies d’Irta. A més a més, comptem amb el suport del vicerector d’Investigació i Doctorat, Jesús Lancis, qui també s’ha llançat a fer servir Twitter @Jesus_Lancis.

platja_irta

Foto d’Emilio Sáez.

Anem a veure de què som capaços!

Bon estiu! ÀgoraDigital #CiènciaUJI

Maria Josep Picó
@mariajpico
UCC+i
Servei de Comunicació i Publicacions
UJI

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *