Relats transmèdia inspirats en #Irta

Paisatges d’alta muntanya, platges del Carib, aurores boreals…. Res més poderós que la identitat, el territori propi. La imatge elegida per les investigadores i els investigadors de l’UJI com inspiració de narratives transmèdia aquest estiu va ser la Serra d’Irta.

Irta-juliol2017b

 

 

A les portes de les vacances, les persones que participem en el projecte de comunicació científica ÀgoraDigital -promogut per la UCC+i de l’UJI, gràcies al suport de la FECYT del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat- ens hem il·lusionat en un repte col·lectiu: crear tot tipus de continguts -textos (divulgació, narrativa, poesia, teatre…), fotografies, música, vídeos, etc- inspirats per qualsevol vessant del Parc Natural de la Serra d’Irta. També seran benvinguts i molt valorats els selfies a Irta!

Tot aquest material concluirà en aquest blog i serà compartit a través de la xarxa social Twitter amb els hashtags #ÀgoraDigital #CiènciaUJI i nomenant @UJI_noticies.

Irta

Parc Natural de la Serra d’Irta.   Foto: Juan Carlos Segarra Soriano

El nostre desafiament: crear relats diversos i compartir-los amb el màxim nombre de persones, col·lectius, institucions… amb l’objectiu d’obrir la #CiènciaUJI a tota la ciutadania i fomentar noves vies de diàleg amb la societat.

De moment, la professora i investigadora Gladys Mínguez ja ha fet la primera aportació amb el text ¿De qué color es el mar? i Emilio Sáez, ho ha fet a través de Twitter, compartint fotografies d’Irta. A més a més, comptem amb el suport del vicerector d’Investigació i Doctorat, Jesús Lancis, qui també s’ha llançat a fer servir Twitter @Jesus_Lancis.

platja_irta

Foto d’Emilio Sáez.

Anem a veure de què som capaços!

Bon estiu! ÀgoraDigital #CiènciaUJI

Maria Josep Picó
@mariajpico
UCC+i
Servei de Comunicació i Publicacions
UJI

Be Sociable, Share!
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*