CURS DE FOTOGRAFIA I MICRO VÍDEO AMB MÒBIL I LA SEUA APLICACIÓ A XARXES SOCIALS

El curs serà impartit per: Lola Barcia Albacar i Marinela Forcadell Breva

 

Motiu del curs

Captar l’atenció en xarxes socials és un autèntic desafiament avui en dia per a les persones i marques. Amb el gran creixement de les plataformes basades en la imatge com Facebook, Instagram, Pinterest, etc, el contingut visual és cada vegada més important, per tant s’ha convertit en un element essencial en qualsevol acció de màrqueting i de marca personal.

A causa de la difusió de les Xarxes Socials és important que les fotos que es pugin a qualsevol xarxa tinguin la qualitat necessària.

Viatjant per les xarxes ens adonem moltes vegades de la manca de qualitat d’algunes imatges que amb tan sols uns pocs consells pràctics haguéssim pogut convertir en fotos d’anunci.

Enfocament, il·luminació, enquadrament, … són només alguns temes que tractarem en el curs i que ens ajudaran a donar-li una visió completament diferent a les nostres fotos.

Així mateix durant 2017 el microvídeo promocional ha tingut un creixement exponencial com a element de difusió. Google preveu que de la informació pujada a les xarxes el 2018 el 90% serà en format vídeo.

En el curs tractarem l’enfocament de la imatge i la marca personal aplicada a Xarxes Socials.

DIFERENCIAR-SE és una qüestió d’oferir QUALITAT

Algunes dades

Per què és important el contingut visual?

El 90% de la informació que es transmet al cervell és visual.

La informació visual és processada 60.000 vegades més ràpida que el text.

El 40% de les persones responen millor a un imatge que a un text.

Els post que porten imatges reben un 94% més de visites que un que no tingui imatge.

És importantíssim vigilar quins filtres i què tipografies utilitzem en la nostra comunicació on line.

En l’últim any les publicacions amb microvideos s’han incrementat pel seu atractiu visual.

Requisits

No es necessiten coneixements previs

Dispositiu mòbil (smartphone o tablet) amb les últimes actualitzacions, bateria carregada i espai suficient per treballar.

Cal inscripció prèvia indicant nom i cognoms a jfeliu@uji.es

Curs gratuït.

Durada i dates del curs:

La durada estimada del curs és de 10 hores

16 y 23 de juny de 10 a 14h.

Casa de Cultura, carrer Balmes, 2. Onda.

Programa

Dia 1 Fotografia: Repassarem les últimes tendències en fotografia amb mòbil, noves Apps i la seva aplicació a xarxes socials.

Dia 2 microvídeo: Veurem com fer un microvídeo per compartir en xarxes, durada, continguts i apps per realitzar-lo.

 

 

Curs d’escriptura creativa amb Rafa Cervera

 

L’Aula Universitària UJI Vila d’Onda et convida a un curs per a proporcionar la motivació necessària perquè escrigues sense cap por i amb poca vergonya.

El curs és a càrrec de Rafa Cervera, periodista, guionista i escriptor. Col·labora a El País, Ruta 66, Primera Línia, GQ i Rolling Stone, Jot Down o Valencia Plaza i a programes de ràdio i televisió. Ha escrit llibres sobre Lou Reed, Nirvana i Sonic Youth, a més d’Alaska i altres història de la moguda (2002), Estricnina (2014) i Lejos de todo (2017). També exerceix com a professor a màsters i postgraus relacionats amb la música i el periodisme.

Divendres 18 de maig de 16’30 a 21’30h
Dissabte 19 de maig de 10 a 14h
Lloc: Casa de la Cultura, Carrer Balmes, 2. Onda.
Matrícula gratuïta previa inscripció indicant nom i cognoms a jfeliu@uji.es

El Aula Universitaria UJI Vila de Onda te invita a un curso para proporcionarte la motivación necesaria para que escribas sin miedo y con poca vergüenza.

El curso está impartido por de Rafa Cervera, periodista, guionista y escritor. Colaborador en El País, Ruta 66, Primera Línea, GQ y Rolling Stone, Jot Down o Valencia Plaza y en programas de radio y televisión. Ha escrito libros sobre Lou Reed, Nirvana y Sonic Youth, además de Alaska y otras historia de la movida (2002), Estricnina (2014) y Lejos de todo (2017). También ejerce como profesor másters y postgrados relacionados con la música y el periodismo.

Viernes 18 de mayo de 16’30 a 21’30h
Sábado 19 de mayo de 10 a 14h
Lugar: Casa de la Cultura, Calle Balmes, 2. Onda.
Matrícula gratuita previa inscripción indicando nombre y apellidos a jfeliu@uji.es

Conecta amb la ciència

L’AUVO porta als estudiants d’Onda a Conecta amb la Ciència

Les jornades científiques Connecta amb la Ciència tenen com a objectiu promoure els estudis científics i tècnics entre l’alumnat de 4t d’ESO. Mitjançant tallers pràctics, xerrades i mostres, l’alumnat de Secundària podrà conèixer diferents aspectes dels graus científics de la Universitat Jaume I.

Podeu coneixer tots els tallers a la web de la UJI, ací.

sdr

sdr
sdr
sdr
sdr

L’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda fa balanç

L’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda ha promogut diverses activitats en els seus primers cinc mesos de funcionament

061117 reunión uji vila d'onda(1)

La comissió mixta de seguiment de l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda s’ha reunit dilluns 6 de novembre de 2017 per realitzar un balanç de les activitats realitzades durant els primers mesos de vida de l’Aula. A la reunió han participat l’alcalde d’Onda, Joaquín A. Huguet Lecha i el regidor de Joventut Asensio J. Blaya Martínez, i el vicerector d’Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner i el director de l’Aula Joan Feliu Franch de la Universitat Jaume I.

LocalAssociacionsOficinaJovesOndaLaSafona-1

Les activitats es van iniciar al mes de juliol en el Festival 3 Cultures durant el cap de setmana del 21 al 23 de juliol amb la realització de quatre tallers gratuïts: Teixint la vida, en el que Laura Serradilla va abordar el tema de la interculturalitat. En el segon taller, anomenat El temps i les seues escates, Alvaro González conegut com a Disneylexya, va reflexionar sobre conceptes universals presents en diverses cultures i temps, mitjançant l’art. En el tercer taller Idees col·lectives i interculturalitat Aleix Font Rierol va reflexionar sobre com l’art arriba al mateix temps a la mateixa idea, sent de llocs totalment oposats i de cultures diferents. I per últim, el taller participatiu de Didàctica de les Arts, impartit per Laura Orellana i Maria Avariento, va treballar amb el fang, per la importància que té aquest material a Onda i es van preparar segells amb motius tradicionals moriscos, jueus i cristians típics de la ceràmica de la zona.

En setembre, es va realitzar l’Aula de Transparència, bon govern i participació ciutadana amb l’objectiu d’abordar els aspectes bàsics de la Llei valenciana de transparència, bon govern i participació ciutadana i compartir-los amb el conjunt de la ciutadania.

Per al mes d’octubre, l’Aula va organitzar un Curs de fotografia amb mòbil, impartit per Fotolateras. La formació estava enfocada per millorar la presència en xarxes socials i incloïa una part de microvídeo, així com a consells sobre «marca personal» en els perfils socials.

image1(1)

Finalment, al mes de novembre, l’Aula està participant en les Jornades científiques «Connecta amb la ciència» a la Biblioteca Universitària del Coneixement de Vila-real, coordinant l’assistència de tots els centres de secundària d’Onda als tallers científics de les Jornades, que en el 2018 es realitzaran a la ciutat.

L’Aula, creada en juny de 2017, té com a principals objectius afavorir l’accés a una formació universitària, fomentant una major curiositat intel·lectual; afavorir la comunicació intergeneracional; enfortir el pensament crític, la reflexió i els recursos personals dels potencials usuaris; inspirar el coneixement, el respecte, la tolerància, la llibertat de pensament i consciència, el treball en equip i el diàleg en totes les seues formes i potenciar la capacitat d’autoocupació i l’esperit empresarial canalitzant les inquietuds de la ciutadania d’Onda.

Curs de fotografia amb mòbil

fotolateras, sense indicar llocEl curso de fotografía con móvil está enfocado para mejorar la presencia en redes sociales, hacer muy buenas fotos con el retoque adecuado y damos una parte de microvideo que ahora mismo es lo que mas importancia tiene para el posicionamiento.
Para el público joven les damos una parte del curso dirigido a la “marca personal” importante en su futuro laboral para que sepan qué deben y qué no deben colgar en sus perfiles personales.

Aula de la trasparència, el 25 de setembre a les 17h

Aula Trasparència

El 25 de setembre a les 17h a la ala Colón del edifici d’Associacions tindrà lloc l’Aula de la Trasparència.

Organitzada per Sara Sistero, professora de l’àrea de Dret administratiu, amb el Catedràtic José Luis Blasco Diaz al cap davant i amb conjució amb la Conselleria de Transparència de la Generalitat Valenciana. està dirigida a la societat civil i tindrà entrada lliure.

Aquesta acció s’ha impartit el darrer any i el present a les distintas Seus de la Universitat Jaume I i és una mena de contribució des de les universitats al foment de la cultura de la transparència y la participació pública, a través de la divulgació dels nous drets reconeguts a la ciutadania per la Llei Valenciana de transparencia. 

Pantallazo-41

 

Pantallazo-51

Tallers, música i art a les 3 cultures. Article de Mila Abadia a Arte a un Click

“Conocer cómo se presenta hoy su legado en un contexto cultural actual en el que aquellas culturas confluyan con una cuarta, la cultura contemporánea, es una forma más de dar a conocer su legado.”

“La convivencia de los artistas con los habitantes del lugar será el punto de partida para que esa interculturalidad crezca.”

Aquestes són algunes de les paraules que dedica Arte a un Click a la proposta de les 3 Cultures. Podeu llegir tot el text a:

El Festival Onda 3 Culturas convertido en #3+1 Feria de Arte Emergente