Morella, seu del congrés

El congrés internacional “Traductio et traditio mediaevales: ciència, coneixement i ideologia” se celebrarà en diverses sales habilitades per l’Ajuntament de Morella, la localització exacta de les quals s’anunciarà al programa definitiu.

La ciutat de Morella s’erigeix en un penyal en forma de con truncat rodejat de muralles, amb un castell al capdamunt. Posseeix nombrosos edificis singulars, notables esglésies i carrers que transporten al visitant al passat històric de la ciutat, especialment a l’època medieval, que va ser el seu temps més gloriós. El seu entorn natural, artesania, gastronomia i folklore popular li confereixen un atractiu especial.

Plànol de Morella amb llocs d’interès que es poden visitar

Més informació sobre Morella

Hotels i hostals

Per a reservar l’allotjament, et recomanem que utilitzes la Central d’Informació i Reserves Cases de Morella, on podràs accedir a tota l’oferta hotelera disponible en aquesta ciutat. Quan accedesques al formulari, pots indicar que seràs un dels assistents al congrés “Traductio et Traditio Mediaevales”, ja que hem prereservat algunes habitacions per als participants.
info@casesdemorella.com
Tlf. 964173117