Tres empreses d’Espaitec a #ÀgoraDigital

Agora_Digital_butaquesNicolás Manero (4TIC), Diana Manzanet (outcome’s10), Esther Ramo (Espaitec) i M.J.Picó (UCC+I-SCP). Foto: José Damián

Molt contents de l’entrada a nostra #ÀgoraDigital de tres empreses d’Espaitec, el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I. Benvinguts a aquest espai d’exploració de les  narratives transmèdia i la cultura participativa en la comunicació científica. A tots tres, 4TIC, Outcome’s10 i Solucions Cuatroochenta, moltes gràcies!

El soci fundador de l’empresa 4TIC, Nicolás Manero; la directora de màrqueting de Outcome’s10, Diana Manzanet, i el director de comunicació de Solucions Cuatroochenta, David Hernández, s’han reunit aquesta setmana amb les responsables de #ÀgoraDigital a Espaitec amb l’objectiu de dissenyar els objectius de la seua participació en aquesta iniciativa innovadora.

#ÀgoraDigital és el projecte de comunicacio científica transmèdia promogut des del Servei de Comunicació i Publicacions de l’UJI, el qual compta amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat.

 

Maria Josep Picó
@mariajpico
UCC+i
Servei de Comunicació i Publicacions
UJI

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *