En Irta o en qualsevol altra finestra a la Mediterrànea… la comunicació ens envolta

Les investigadores i investigadors invertim part del nostre temps d’oci en la producció d’articles. Tot i que estem entrant en octubre, encara es possible gaudir d’alguns raigs de sol per a relaxar-nos mentre estudiem… Avui mateix he estat repassant alguns capítols d’un llibre editat per dos companys,  Andreu Casero-Ripollés i Pablo López-Rabadán, però en un marc incomparable, sobre la sorra i amb vistes a la mar Mediterrànea.

Port Sa Platja, Alboraia Foto: Amparo López-Meri

Port Sa Platja, Alboraia
Foto: Amparo López-Meri

L’obra és col·lectiva i porta per títol Periodistas y políticos en España. És el primer estudi empíric sobre les relacions entre periodistes i polítics centrat en el cas espanyol. El relat s’ha construit a partir de 45 entrevistes en profunditat, tant a periodistes com a polítics. Fa unes setmanes vaig escriure una ressenya que es pot consultar en en nº14 de la revista adComunica.

L’àmbit de la comunicació política viu moments apassionants a Espanya. És molt el que ha plogut des del 15-M fins a l’1-O, amb cada volta més presència de les xarxes socials com a canals d’interacció entre polítics, periodistas i ciutadania. A estudiar tot açò es dedica el grup d’investigació “Periodisme, Comunicació i Poder” del Departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I.

Amparo López-Meri
@AmparoLopezMeri
Professora de Periodisme
Dep. Ciències de la Comunicació
UJI

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *