Literatura infantil a la Biblioteca de l’UJI: signatura PZ

pz
Sabíeu que a la Biblioteca de l’UJI podeu trobar un petit espai format per dos cossos de prestatgeries dedicats a la literatura infantil?
I com és això?, us preguntareu, si a la Universitat no hi ha xiquets!

Cert, no hi ha xiquets però si futurs i futures mestres que en fan ús d’aquests llibres per a la seva formació i el seu aprenentatge.

Gràcies al professorat del Departament d’Educació s’ha anant creant una important col·lecció on podem trobar des de les obres més clàssiques fins a les més actuals, en castellà i valencià, i que abarca des de 0 fins a 12 anys.

Podeu fer una cerca al catàleg per matèria posant LITERATURA INFANTIL. Us eixiran 378 registres entre els quals trobareu tant literatura com llibres d’investigació. Si feu la cerca per matèria CONTES INFANTILS us surtiran 482 registres.

També podeu cercar fer una cerca avançada si el que voleu és un llibre d’alguna editorial en particular o si coneixeu alguna dada més com l’autor, l’ilustrador o fins i tot la col·ecció.

Els llibres els trobareu a la tercera planta, a les lletres PZ, concretament entre el topogràfics PZ73 i PZ74 per a les obres en castellà i PZ93 i PZ94 per als llibres en català.

literatura infantil

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *